Alvi Ananta - Cidro 2 Koplo Version

Duration: 4:32

MP3 size: 4.32 MB

Lirik Alvi Ananta - Cidro 2 Koplo Version

durung nganti garing

catu sing ning atiku

tego-tegone sliramu
nambahi loro batinku
aku ora percoyo
nanging kabeh iki nyoto

cetho ning ngarepe moto
yen sliramu kuwi cidro
panas-panase srengenge kuwi
kang nguliti awak iki

nanging seh panas rasaning ati
nyawang kedadean iki
lungo awakku sing kudu lungo
timbang batinku keloro-loro

ra bakal awakku iki
bali nemoni sliramu
lilo awakku iki wes lilo
senajan loro neng njero dodo

yen pancene uwis nasibku
kudu pisahan karo awakmu
durung nganti garing catu sing ning atiku
tego-tegone sliramu nambahi loro batinku

aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro
panas-panase srengenge kuwi kang nguliti awak iki
nanging seh panas rasaning ati nyawang kedadean iki

lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro
ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo
yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu
lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro
ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo
yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu
yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu

Home