Download Lagu Bajol Ndanu Ft. Fira Cantika & Nabila - Ngidam Jemblem (KENTRUNG) MP3

Bajol Ndanu Ft. Fira Cantika & Nabila - Ngidam Jemblem (KENTRUNG)

Duration: 5:52

MP3 size: 5.52 MB

Lirik Bajol Ndanu Ft. Fira Cantika & Nabila - Ngidam Jemblem (KENTRUNG)

Dik, aku penasaran
Opo yo tenan kowe dodolan jajan
Nyawang kowe sing bakul jajan
Mesti wae jajanmu yo enak tenan

Mas kuwi pancen bener mas
Tapi mung kari siji jenenge jemblem
Jemblemku jembleme super
Tak eman-eman mas
Nyawang podo ngiler

Jemblemku super kabeh wong podo ngiler
Jemblemku super kabeh wong podo ngiler

Jemblemku larang loh mas

Saikine aku kepikiran
Ndek kapan isun ngicipi jemblemu
Angen angen ngedun mbun mbunan
Iso tak pangan sak durunge turu

Koyo wong sing ngidam telung wulan
Aku iki sing ngidam jemblemmu
Sak umpomo tek ku tuku larang
Raduwe duwit wani dodol untu

Aku ngidam jemblemu
Jemblem sing ngendi
Jemblem sing kui dik
Sing kui ngendi mas
Mosok ra ngerti dik
Pancen ra ngerti
Mbok yo ojo mbingungi
Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku njaluk jemblemu dik
Jemblem sing ngendi kang
Jemblem sing kui lho dik
Sing kuwi ngendi
Mosok ra ngerti dik
Pancen ra ngerti
Mbok yo ojo mbingungi
Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku ngidam jemblemu dik
Jemblem sing ngendi neh
Jemblem sing kui lho dik
Sing kuwi ngendi to
Mosok ra ngerti dik
Pancen ra ngerti
Mbok yo ojo mbingungi (tak usah bingung -bingung)
Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku njaluk jemblemu dik
Aduh, Jemblem sing ngendi maneh mas
Jemblem sing kui lho dik
Sing kuwi ngendi
Mosok ra ngerti dik
Pancen ora ngerti
Mbok yo ojo mbingungi (mosok bingung dik)
Yo jemblem mbok sing gembol kui

Dik, aku penasaran
Opo yo tenan kowe dodolan jajan
Nyawang kowe sing bakul jajan
Mesti wae jajanmu yo enak tenan

Mas kuwi pancen bener mas
Tapi mung kari siji jenenge jemblem
Jemblemku jembleme super
Tak eman eman mas
Nyawang podo ngiler

Jemblemku super kabeh wong podo ngiler
Jemblemku super kabeh wong podo ngiler

Saikine aku kepikiran
Ndek kapan isun ngicipi jemblemu
Angen angen ngedun mbun mbunan
Iso tak pangan sak durunge turu
Koyo wong sing ngidam telung wulan
Aku iki sing ngidam jemblemmu
Sak umpomo tek ku tuku larang
Raduwe duwit wani dodol untu

Aku ngidam jemblemu
Jemblem sing ngendi mas
Jemblem sing kui dik
Sing kui ngendi
Mosok ra ngerti dik
Pancen ra ngerti
Mbok yo ojo mbingungi, mbingungi
Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku njaluk jemblemu dik
Eh, jemblem sing ngendi mas
Jemblem sing kui
Sing kuwi ngendi
Mosok ra ngerti
Eh, pancen ra ngerti
Mbok yo ojo mbingungi (lo lo lo)
Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku ngidam jemblemu (Oalah)
Jemblem sing ngendi maneh mas
Jemblem sing kui lho dik
Sing kuwi ngendi
Mosok ra ngerti dik
Eh, pancen ra ngerti
Mbok yo ojo mbingungi
Yo jemblem mbok sing gembol kui

Aku njaluk jemblemu dik (Oalah)
Jemblem sing ngendi mas
Jemblem sing kui lho dik
Sing kuwi ngendi

Mosok ra ngerti dik
Pancen ora ngerti
Mbok yo ojo mbingungi, walah walah (lo lo lo)
Yo jemblem mbok sing gembol kui

Home