Download Lagu Bajol Ndanu Ft. Fira Cantika & Nabila - Ngidam Pentol | KENTRUNG MP3

Bajol Ndanu Ft. Fira Cantika & Nabila - Ngidam Pentol | KENTRUNG

Duration: 4:22

MP3 size: 4.22 MB

Lirik Bajol Ndanu Ft. Fira Cantika & Nabila - Ngidam Pentol | KENTRUNG

Lk:
Bojoku meteng telung wulan
Ben dino ngiler jarene ngidam
Sak njaluke kudu keturutan
Iki ngidam opo kesempatan

**
Pr:
Iki ngono perbuatanmu mas
Wetengku cilik mbok gawe lemu
Kowe seneng nggugahi wong turu
Ra diwehi mengko kowe nesu

*** reff
Lk:
Yowis cah ayu, bojoku sing ayu dewe
Dewe dewe dewe
Gek ndang omongo, opo sing mbok kepengini
Gek ndang tak turuti
Pr:
Sing tak pengini, sing gampang-gampang
Janji kudu keturutan
Aku pengin pentol sing enek endok’e
Aku pengin pentol sing dobel endok’e
Aku pengin pentol pentol pentol pentol endok
Sing okeh emine
Lk:
Kowe pengin pentol
Pr:
Sing enek endok’e
Lk:
Kowe pengin pentol
Pr:
Sing dobel endok’e
Lk:
Kowe pengin pentol pentol pentol pentol
Pr:
Endok, sing okeh emine

[ ulang dari ***reff ]

Home