Download Lagu Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Alun Alun Nganjuk KENTRUNG MP3

Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Alun Alun Nganjuk KENTRUNG

Duration: 3:57

MP3 size: 3.57 MB

Lirik Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Alun Alun Nganjuk KENTRUNG

Lungo tak anti-anti kapan nggonmu bali
Mecak ing endahing wengi kuto Nganjuk iki
Sumilir angin atis gugah kangene ati
Opo kang mas ora ngerteni? Kang mas tak kangeni

Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun tak enteni
Tresnamu sing tak gondeli

Lali tenan to dek, nggonmu janji-janji
Disekseni lampu alun-alun iki
Lali tenan to dek, nggonmu janji-janji
Ning terminal stasiun gonku nggoleki

Lungo tak anti-anti kapan nggonmu bali
Mecak ing endahing wengi kuto Nganjuk iki
Sumilir angin atis gugah kangene ati
Opo kang mas ora ngerteni? Kang mas tak kangeni

Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun tak enteni
Tresnamu sing tak gondeli

Lali tenan to dek, nggonmu janji-janji
Disekseni lampu alun-alun iki
Lali tenan to dek, nggonmu janji-janji
Ning terminal stasiun gonku nggoleki

Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun tak enteni
Tresnamu sing tak gondeli

Ning alun-alun tak goleki
Terminal stasiun tak ubengi
Senajan setaun tak enteni
Tresnamu sing tak gondeli

Home