Dara Ayu ft. Bajol Ndanu - Satru

Duration: 5:5

MP3 size: 5.5 MB

Lirik Dara Ayu ft. Bajol Ndanu - Satru

Unine batin dungoku
Ra luput ko jenengmu
Aku ngedem-ngedem atimu
Bakoh mempertahankanmu
Gusti kulo pun manut dalane
Mung Jenengan sing ngatur critane
Sing jelas aku mikir ke depane
Opo bakal hubungan satru seteruse
Tulung percaya aku sayang awakmu
Buktine sampean nglirik liyane
Sumpah ra koyo sing mbok pikir selama iki
Mas isoku meneng, ngajeni awakmu
Sepurane yen pancen salah
Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah
Rangkulen aku, iki gur mung salah pahamku
Satru hubungan mung salah pahammu
Sampean kudu ngerteni, aku cemburu
Gusti kulo pun manut dalane
Mung Jenengan sing ngatur critane
Sing jelas aku mikir ke depane
Opo bakal hubungan satru seteruse
Tulung percaya aku sayang awakmu
Buktine sampean nglirik liane
Sumpah ra koyo sing mbok pikir selama iki
Mas isoku meneng, ngajeni awakmu
Sepurane yen pancen salah
Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah
Rangkulen aku iki gur mung salah pahamku
Unine batin dungoku
Ra luput ko jenengmu

Terjemahkan ke bahasa Indonesia

Home