Download Lagu Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Sido Rondo MP3

Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Sido Rondo

Duration: 4:21

MP3 size: 4.21 MB

Lirik Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Sido Rondo

Biyen mulo sliramu wis tak aturi

Golek bojo sing tresno welas sejati

Pungkasane sliramu digawe loro

Ora wurung saikine dadi rondho

 

Nanging piye kabeh iki wis kebacut

Ibarat bubur ra bakal dadi sego

Mulo getunku iki tanpo upomo

Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo

 

Kabeh iki ora perlu digetuni

Janjiku biyen aku saguh ngenteni

 

Kowe lan aku mugo dadi jodone

Ra keno prawane tak enteni randane

 

Ora nyono sampeyan sabar ngenteni

Ing nyatane tresnomu tulus lan suci

Sing tak suwun sing gede pangapurane

Andhum tresno bebojoan selawase

 

Biyen mulo sliramu wis tak aturi

Golek bojo sing tresno welas sejati

Pungkasane sliramu digawe loro

Ora wurung saikine dadi rondho

 

Nanging piye kabeh iki wis kebacut

Ibarat bubur ra bakal dadi sego

Mulo getunku iki tanpo upomo

Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo

 

Kabeh iki ora perlu digetuni

Janjiku biyen aku saguh ngenteni

 

Kowe lan aku mugo dadi jodone

Ra keno prawane tak enteni randane

 

Ora nyono sampeyan sabar ngenteni

Ing nyatane tresnomu tulus lan suci

Sing tak suwun sing gede pangapurane

Andhum tresno bebojoan selawase

Andhum tresno bebojoan selawase

Home