Download Lagu Denny Caknan feat. Happy Asmara - AKU IKHLAS MP3

Denny Caknan feat. Happy Asmara - AKU IKHLAS

Duration: 4:55

MP3 size: 4.55 MB

Lirik Denny Caknan feat. Happy Asmara - AKU IKHLAS

Duh kang mas sepurane yen aku

Nggawe loro atimu, Aku ora menghargai

Koe sing gemati

 

Yowes rapopo rasah digetuni

Cukup aku ngerti perjuanganku

Dadi esemmu ning uripmu

 

Sak jembare segoro

Aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki

Tulung ojo koe ninggalke aku

Aku pengen ning sandingmu

 

Yowes rapopo rasah digetuni

Cukup aku ngerti perjuanganku

Dadi esemmu ning uripmu

 

Sak jembare segoro

Aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki

Tulung ojo koe ninggalke aku

Aku pengen ning sandingmu

 

Pancen iki dalane

Aku raiso nompo    

Aku wis iso nerimo

Tapi aku sing ora lilo

Pengenmu ke..pie

Pengenku nyanding koe

Wes lalekke aku

Tak cobo nompo anane

 

Wungkin wis takdire

Kudu dikuatke

Nompo kenyataane

Aku ro koe pancen dudu jodone

Home