Denny Caknan - Gak Pernah Cukup

Duration: 5:10

MP3 size: 5.10 MB

Lirik Denny Caknan - Gak Pernah Cukup

Mungkin ati sing tak wenei
Durung cukup kanggo pengenmu
Sampek mandek e nyowoku
Ra bakal mbok tanggepi
Kuat iki

 

Sak pinter pinter e leh mu ndelekne
Sak rapi rapine leh mu ngapusi
Aku tetep ngerti
Mergo tulus e ati

 

Jane atimu sing tak nteni
Nguatne aku ning urip iki
Nyatane ra ono
Raono perhatianmu

Aku selalu bisa mengertimu
Hingga ku tak tau lagi
Caraku menghibur diri


Reff :
Mungkin ati sing tak wenei
Durung cukup kanggo pengenmu
Sampek mandek e nyowoku
Ra bakal mbok tanggepi
Kuat iki

Home