Download Lagu Didi Kempot - Ketaman Asmara (Lyrics) MP3

Didi Kempot - Ketaman Asmara (Lyrics)

Duration: 05:38

MP3 size: 05.38 MB

Lirik Didi Kempot - Ketaman Asmara (Lyrics)

Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong ayu kang dadi pepujanku
Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Nyesake atiku sansoyo nelongso
Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendem ora biso turu
Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ke taman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati
Home