Difarina Indra - Tutupe Wirang

Duration: 6:25

MP3 size: 6.25 MB

Lirik Difarina Indra - Tutupe Wirang

Sun mung biso ngucap sepuro
Nong rai no bengi rupo bingung hang ngemuli
Arep terus terang isun sing mentolo
Masio ring batin isun kesikso

Dudu welase hang sun karepno
Dudu arane hang isun impekno
Ono wong liyo hang manggon nong ati
Saiki menyang embuh no ngendi

Welas isun hang ilang
Kegowo angin nong awang
Sing gampang ngganteni kembang sun hang ilang
Riko hang dadi tutupe wirang

Sun mung biso ngucap sepuro
Nong rai no bengi rupo bingung hang ngemuli
Arep terus terang isun sing mentolo
Masio ring batin isun kesikso

Dudu welase hang sun karepno
Dudu arane hang isun impekno
Ono wong liyo hang manggon nong ati
Saiki menyang embuh nong endi

Welas isun hang ilang
Kegowo angin nong awang awang
Sing gampang ngganteni kembang sun hang ilang
Riko hang dadi tutupe wirang

Home