Esa Risty - Cidro 2

Duration: 4:32

MP3 size: 4.32 MB

Lirik Esa Risty - Cidro 2

durung nganti garing

catu sing ning atiku
tego-tegone sliramu
nambahi loro batinku
aku ora percoyo

nanging kabeh iki nyoto
cetho ning ngarepe moto
yen sliramu kuwi cidro
panas-panase srengenge kuwi

kang nguliti awak iki
nanging seh panas rasaning ati
nyawang kedadean iki
lungo awakku sing kudu lungo

timbang batinku keloro-loro
ra bakal awakku iki
bali nemoni sliramu
lilo awakku iki wes lilo

senajan loro neng njero dodo
yen pancene uwis nasibku
kudu pisahan karo awakmu
durung nganti garing catu sing ning atiku

tego-tegone sliramu nambahi loro batinku
aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro
panas-panase srengenge kuwi kang nguliti awak iki

nanging seh panas rasaning ati nyawang kedadean iki
lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro

ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu
lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo
yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu
lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro

ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu
lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo
yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu
yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu

Home