Esa Risty feat Wandra - Salah Tompo

Duration: 6:11

MP3 size: 6.11 MB

Lirik Esa Risty feat Wandra - Salah Tompo

Semendal rasane ati

Krungu kabar riko wes due ganti

Sing eling tah mbiyen ambi janjine

Masio parang sing arep ninggalne

 

Kurang parang isun iki

Kabeh panjaluke wes sun turuti

Paribasan nggayuh ulan sun labuhi

Apuwo riko mageh sing ngerti

 

Ojo salah tompo

Ojo salah nerimo

Gampang percoyo omongane wong liyo

 

Sing ono niatan

Isun golet ganti

Mergo mung riko

Hang isun welasi

 

Semendal rasane ati

Krungu kabar riko wes due ganti

Sing eling tah mbiyen ambi janjine

Masio parang sing arep ninggalne

 

Kurang parang isun iki

Kabeh panjaluke wes sun turuti

Paribasan nggayuh ulan sun labuhi

Apuwo riko mageh sing ngerti

 

Ojo salah tompo

Ojo salah nerimo

Gampang percoyo omongane wong liyo

 

Sing ono niatan

Isun golet ganti

Mergo mung riko

Hang isun welasi

 

Ojo salah tompo

Ojo salah nerimo

Gampang percoyo omongane wong liyo

 

Sing ono niatan

Isun golet ganti

Mergo mung riko

Hang isun welasi

 

Mergo mung riko

Hang isun welasi

Home