Download Lagu Esa Risty feat Wandra - Sayang Sayang MP3

Esa Risty feat Wandra - Sayang Sayang

Duration: 4:6

MP3 size: 4.6 MB

Lirik Esa Risty feat Wandra - Sayang Sayang

yen awan tansah kelingan
yen wengi kegowo ngimpi
sliramu ang ngeridu ati

lintang lintang lan rembulan
rungokno suara ning ati
aku sing nandang kasmaran

sayang sayang sing tak sayang
kangen kangen kangene atiku
indahe wengi iki aku tansah kelingan
nyawang sliramu lan sesandingan
tresnane atiku mung kanggo sliramu

yen awan tansah kelingan
yen wengi kegowo ngimpi
sliramu ang ngeridu ati

lintang lintang lan rembulan
rungokno suara ning ati
aku sing nandang kasmaran

sayang sayang sing tak sayang
kangen kangen kangene atiku
indahe wengi iki aku tansah kelingan
nyawang sliramu lan sesandingan
tresnane atiku mung kanggo sliramu

sayang sayang sing tak sayang
kangen kangen kangene atiku
indahe wengi iki aku tansah kelingan
nyawang sliramu lan sesandingan
tresnane atiku mung kanggo sliramu

Home