Download Lagu Esa Risty Feat Wandra - Tresno Waranggono MP3

Esa Risty Feat Wandra - Tresno Waranggono

Duration: 5:55

MP3 size: 5.55 MB

Lirik Esa Risty Feat Wandra - Tresno Waranggono

Lasta Morena
Muni yo Pak Estu?
Mega Record
Rasta Morena
Basamu amba le muni lek ra kulino loh

Nelongso roso rasane tangis njroning atiku (nangiso dewe no no)
Yen kelingan esem gemuyumu (ya ra usah dimilu-milu)
Larasworo gending tresno gawe kangen neng atiku (oh kangen tok)
Tansah eleng aku ro sliramu (jan yok suarane dalem)

Duh Kangmas sak tenane aku ngerti atimu
Nanging wes mestine aku du jodomu
Pancen roso kari roso, kudu lilo nggonmu trimo
Lilakno aku nyanding prio liyo

Ra keroso wes sewindu (wolung taun) nggonku ora ketemu
Kebungah atiku krungu suaramu
Aku mung bis dedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso urip tentrem mulyo

Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku
Tak tembangake saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis, nanging tresno wis ginaris
Tak lakoni kanti ikhlas ati, Pak Esu

Wuyungku ngelayung ngemboro ing awang-awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang (Sakno, Sakno)
Tumetes neng elohku mrebes mili ono pipi (jos jos, ya ya ya)
Opo tresno iki pancen ra kudu nduweni (ye-ye-ye-ye-ye-ye)

Wes lilakno aku Kangmas
Wes cukup lalekno (woyo-woyo, ey)
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno waranggono (oh ya ya)

Hah, ternyata kamu belum bisa joged Pak Esu
Esek-esek, ya ngono
Sok ben nek wis dadi artis ojo sumbang ya Pak Esu yah
Yo, Jogja cabang, buka cabang
Aring (we-eh)

Ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu (ha-o-e-a, aduh)
Kebungah atiku krungu suwaramu (lo-lo-lo-lo-lo)
Aku mung bisa dedungo, waranggono sing tak tresno
Mugo biso urip tentrem mulyo

Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku (ha-o-e-a yah)
Tak tembangake saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis, nanging tresno wis ginaris
Tak lakoni kanti ikhlas ati, tarik Pak Esu

Wuyungku ngelayung ngemboro ing awang-awang (ha-o-e-a, ji-ey)
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes neng elohku mrebes mili ono pipi (olo-lo-lo-lo-lo)
Opo tresno iki pancen ra kudu nduweni

Wes lilakno aku Kangmas
Wes cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno waranggono (oh ya ya)
Nyeta-tak ja e-e-e-jah

Home