Esa Risty - Lungset

Duration: 5:2

MP3 size: 5.2 MB

Lirik Esa Risty - Lungset

Sun sembur esem iki
Masio tah udan njero ati
Nono wujude ulihe nganteni
Lungset ati iki

Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas ring ati wis sing ono liyo
Sulung tah sulung riko apuwo

Tau tah isun ngeliyo (ngeliyo)
Uwah roso ambi riko
Tau tah isun ngeloro (ngeloro)
Tapi riko suloyo uwah janji lan roso

Riko ngajaki pisahan
Sak temene isun salah paran
Welas reng ati wes sing ono liyo
Sulung tah sulung riko apuwo

Tau tah isun ngeliyo (ngeliyo)
Uwah roso ambi riko
Tau tah isun ngeloro (ngeloro)
Tapi riko suloyo uwah janji lan roso

Sepurane dung isun ngelarani riko
Uwah janji lan ati ngeliyo
Sepurane dung isun ninggalaken riko
Hang sun njaluk mung siji
Riko tetep wangi masio isun sing ono

Terjemahkan ke bahasa Indonesia

Home