Esa Risty - Nyidam Sari

Duration: 5:45

MP3 size: 5.45 MB

Lirik Esa Risty - Nyidam Sari

Upama sliramu sekar melati
Aku kumbang nyidam sari
Upama sliramu margi, wong manis
Aku kang bakal ngliwati

Sineksen lintange luku, semana
Janji prasetyaning ati
Tansah kumanthil ning netra, rinasa
Kerasa rasaning driya

Midera sak jagad raya
Kalingana wukir lan samodra
Nora ilang memanise, adhuh
Dadi ati selawase

Nalika nira ing dalu, atiku
Lam-lamen sira wong ayu
Nganti mati ora bakal lali
Lha kae lintange mlaku

Upama sliramu sekar melati
Aku kumbang nyidam sari
Upama sliramu margi, wong manis
Aku kang bakal ngliwati

Sineksen lintange luku, semana
Janji prasetyaning ati
Tansah kumanthil ning netra, rinasa
Kerasa rasaning driya

Midera sak jagad raya
Kalingana wukir lan samodra
Nora ilang memanise, adhuh
Dadi ati selawase

Nalika nira ing dalu, atiku
Lam-lamen sira wong ayu
Nganti mati ora bakal lali
Lha kae lintange mlaku

Terjemahkan ke bahasa Indonesia

Home