Esa Risty - Tau Tatu

Duration: 5:25

MP3 size: 5.25 MB

Lirik Esa Risty - Tau Tatu

tatu hang bengen tau

manggon nong ati nisun

seperene perihe mageh keroso

 

iku hang gawe sun kuatir

bakal kebalen maneng

isun wedi di larani

 

paribasane riko kelaksan nyanding isun

dadiyo ulan hang biso madangi isun

 

siji hang sun jaluk nyang riko

janji sing arep ngeliyo

mergo ati iki wes tau keloro

 

kadung mbesok atinisun wes riko duweni

sun jaluk ojo riko larani

kadung mbesok atinisun wes percoyo nyang riko

sun jaluk ojo disio-sio

 

mergane sedurunge isun wes tau tatu

wes tau tatu

 

paribasane riko kelaksan nyanding isun

dadiyo ulan hang biso madangi isun

 

siji hang sun jaluk nyang riko

janji sing arep ngeliyo

mergo ati iki wes tau keloro

 

kadung mbesok atinisun wes riko duweni

sun jaluk ojo riko larani

kadung mbesok atinisun wes percoyo nyang riko

sun jaluk ojo disio-sio

 

mergane sedurunge isun wes tau tatu

wes tau tatu

 

kadung mbesok atinisun wes riko duweni

sun jaluk ojo riko larani

kadung mbesok atinisun wes percoyo nyang riko

sun jaluk ojo disio-sio

 

mergane sedurunge isun wes tau tatu

wes tau tatu

Home