Download Lagu Fendik ft Difarina Indra - Salah Tompo MP3

Fendik ft Difarina Indra - Salah Tompo

Duration: 5:22

MP3 size: 5.22 MB

Lirik Fendik ft Difarina Indra - Salah Tompo

Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran seng arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh seng ngerti

Ojo salah tompo, ojo salah trimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Seng ono niatan isun golek ganti
Mergo mung riko hang isun welasi

Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran seng arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuwo riko mageh seng ngerti

Ojo salah tompo, ojo salah trimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Seng ono niatan isun golek ganti
Mergo mung riko hang isun welasi

Ojo salah tompo, ojo salah trimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Seng ono niatan isun golek ganti
Mergo mung riko hang isun welasi
Mergo mung riko hang isun welasi

Home