Download Lagu Fira Azahra ft Vicky Prasetyo x Ageng Music - Kulonuwun MP3

Fira Azahra ft Vicky Prasetyo x Ageng Music - Kulonuwun

Duration: 5:48

MP3 size: 5.48 MB

Lirik Fira Azahra ft Vicky Prasetyo x Ageng Music - Kulonuwun

Kulonuwun
Tekaku arep nakoni
Iseh arep nglarani opo wes lali
Abang getihe ati durung mari

Matur nuwun
Pun tau teko ning ati
Meski akhire kowe mblenjani janji
Wes cukup aku ra pingin mbaleni

Pangapuro
Aku sing milih lungo
Ngranggeh angen-angen
Karo tresno anyarku

Aku wes tenanan
Kowe mung dolanan
Mbiyen kowe tak sayang
Saiki pantes di kenang

Kulonuwun
Tekaku arep nakoni
Iseh arep nglarani opo wes lali
Abang getihe ati durung mari

Matur nuwun
Pun tau teko ning ati
Meski akhire kowe mblenjani janji
Wes cukup aku ra pingin mbaleni

Pangapuro
Aku sing milih lungo
Ngranggeh angen-angen
Karo tresno anyarku

Aku wes tenanan
Kowe mung dolanan
Mbiyen kowe tak sayang
Saiki pantes di kenang

Home