HAPPY ASMARA - AKHIRE PISAHAN

Duration: 4:26

MP3 size: 4.26 MB

Lirik HAPPY ASMARA - AKHIRE PISAHAN

Titip kembang iki
Di nggo wong seng tak tresnani
Dijogo lan ojo nganti ilang


Masio ra sesandingan

Ning ati tetep sayang

Ning mburimu aku wes berjuang


#
Nanging opo kabeh iki raono artine

 

Koe milih ninggal tresno tulus sing tak jogo

Kembange wes layu koyo janjimu neng aku


Reff
Tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan

Koe sing tak sayang akhire pisahan

Tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro

Ikhlas koe lungo, aku ora popo

Lagu
Titip kembang iki

Dinggo wong sing tak tresnani

Dijogo lan ojo nganti ilang

Masio ra sesandingan

 

Ning ati tetep sayang

Ning mburimu aku wes berjuang


#
Nanging opo kabeh iki raono artine

Koe milih ninggal tresno tulus sing tak jogo

Kembange wes layu koyo janjimu neng aku


Reff
Tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan

Koe sing tak sayang akhire pisahan

Tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro

Ikhlas koe lungo

Tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan

 

Koe sing tak sayang akhire pisahan

Tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro

Ikhlas koe lungo, aku ora popo

Aku lilo, dadio wong liyo ning uripku

Home