Download Lagu Happy Asmara - Dalane Gusti (Bukan Religi) MP3

Happy Asmara - Dalane Gusti (Bukan Religi)

Duration: 04:52

MP3 size: 04.52 MB

Lirik Happy Asmara - Dalane Gusti (Bukan Religi)

Aku mung biso dedungo
Marang gusti hang maha kuasa
Mergo tresno mung tok gawe loro
Nanging piye maneh
Kabeh takdire hang maha kuasa
Aku mung biso dedungo
Marang gusti hang maha kuasa
Mergo tresno mung tok gawe loro
Nanging piye maneh
Kabeh takdire hang maha kuasa
Ra bakal tak baleni
Tresnoku sing koyo wingi
Mergo janji tok blenjani
Kowe ra iso nepati
Ra bakal tak lalekke
Loro sing wes tak rasakke
Iki pancen wes takdire
Aku ra biso ro kowe
Pengeku kowe ngerti, kowe sing tak tresnani
Nanging piye maneh, kabeh wes dalane gusti
Aku mung biso nerimo kowe gandeng ro wong liyo
Aku kudu kuat nerimo kanti ikhlas lan legowo
Ra bakal tak baleni tresnoku sing koyo wingi
Mergo janji tok blenjani, kowe ra iso nepati
Ra bakal tak lalekke loro sing wes tak rasakke
Iki pancen wes takdire, aku ra biso ro kowe
Ra bakal tak baleni tresnoku sing koyo wingi
Mergo janji tok blenjani, kowe ra iso nepati
Ra bakal tak lalekke loro sing wes tak rasakke
Iki pancen wes takdire, aku ra biso ro kowe
Iki pancen wes takdire, aku ra biso ro kowe
Home