Download Lagu Happy Asmara Ft Delva - Mister Mendem MP3

Happy Asmara Ft Delva - Mister Mendem

Duration: 6:38

MP3 size: 6.38 MB

Lirik Happy Asmara Ft Delva - Mister Mendem

Aku wis kondho, ciu marakke ciloko

Aku wis matur, mensen ning omongan nglantur

Wis tak kandani, yen vodka marakke lali

Bacut ngunjuk bir, kakean dadine kenthir

Ora tak gagas, penting sih so tuku beras

Ora tak anggep, penting anak bojo wareg

Ojo’ muna-muni, nuturi koyo kiai

Ditokke wae, yen klenger wis ndlosor dewe

Ra keno tak kandani, yen ngono aku ra sudi

Lilakno aku bali, wong tuwaku kuat ngingoni

Ojo cekak atimu, wis tak cukupke lelakonku

Pancene bener kandamu mergo mendem ngrusak awakku

Yen wis mari, konco-konco dipamiti

Sukur bage, mendem do ditinggalake

Selamat tinggal, kancaku lereno ndugal

Dongakno kuat, mendemku wis ora kumat

Home