Happy Asmara - Lemah Teles

Duration: 6:17

MP3 size: 6.17 MB

Lirik Happy Asmara - Lemah Teles

Jujur ati iki loro

Durung biso nompo kenyataan
Tanduran sing wes tak sirami
Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan
Biyen janj bareng bareng

Ngrasakne susah lan seneng
Saiki kowe medetke angen angen
Tak kuatne ati yen kudu kelangan
Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo
Yen kowe wes ra tresno ngomongo jo trus lungo
Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales
Jujur ati iki loro

Durung biso nompo kenyataan
Tanduran sing wes tak sirami
Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan
Biyen janj bareng bareng

Ngrasakne susah lan seneng
Saiki kowe medetke angen angen
Tak kuatne ati yen kudu kelangan
Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo
Yen kowe wes ra tresno ngomongo jo trus lungo
Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales
Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo
Yen kowe wes ra tresno ngomongo jo trus lungo
Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales

Home