Happy Asmara - Ngerteni Kowe

Duration: 04:34

MP3 size: 04.34 MB

Lirik Happy Asmara - Ngerteni Kowe

Tak akoni aku iki memang salah
Tresno kowe sing wes wek.e dek.e
Yen tak pendem aku ra iso
Yen roso ki tak omongno
Aku iso tambah doso
Mungkin iki kabeh uwes garis.e
Aku kudu iso ngikhlasne
Opo pancen iki wes nasibku
Kudu so nglalekne kowe
Mending ra sah diterusne
Reff.
Mungkin iki wes takdire
Aku karo kowe
Sakmene ae
Ora perlu diterusne
Aku mileh pisahan
Dudu mergo uwes ra sayang
Nanging mergo aku ngerteni
Yen aku salah mergo aku tresno kowe
Home