Happy Asmara - Ojo Dadi Pecundang

Duration: 4:1

MP3 size: 4.1 MB

Lirik Happy Asmara - Ojo Dadi Pecundang

Ojo tau dadi pecundang
Mung mergo kelangan wong sing tok sayang
Iseh akeh konco sing ning mburimu
Dadi wong ojo goblok mencinta
Putus cinta ora masalah
kowe ojo lemah

Mending balik kanan wae
Rene kumpul bareng konco koncone
Timbang kowe mikir dek e
Malah soyo mumet ndas e

Di larani bola bali
Nanging ngopo kowe iseh bertahan
pancen kowe goblok tenan
Mending golek tresno sing liyane

Ojo tau dadi pecundang
Mung mergo kelangan wong sing tok sayang
Iseh akeh konco sing ning mburimu
Dadi wong ojo goblok mencinta
Putus cinta ora masalah
kowe ojo lemah

Yen perjuanganmu wes ra di gagas
Tresnomu nggo dek e ora terbalas
Mending tinggalno
Ojo Goblok Mergo Tresno

Percuma wae tok pertahanke
Mergo dek ne wes gandeng karo tresno liyane
Konco mung iso ngandani
Yen kowe panggah ngeyel
YOWES MODARO!!!

Ojo tau dadi pecundang
Mung mergo kelangan wong sing tok sayang
Iseh akeh konco sing ning mburimu
Dadi wong ojo goblok mencinta
Putus cinta ora masalah
kowe ojo lemah

Yen perjuanganmu wes ra di gagas
Tresnomu nggo dek e ora terbalas
Mending tinggalno
Ojo Goblok Mergo Tresno

Home