Happy Asmara - Sampun Lilo

Duration: 5:5

MP3 size: 5.5 MB

Lirik Happy Asmara - Sampun Lilo

Ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku

Tulus di nggo mbahagiakke sliramu

Ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku

Cukup aku yang merasakan itu

 

Masio aku dudu pilihanmu

Kowe tetep neng atiku

 

Aku tresno karo kowe

Nanging kowe tresno dee

Aku sayang kowe nanging kowe sayang dee

 Uwes tak lilakno wes kowe lungo o

Sing adoh seko uripku

 

Aku tresno karo kowe

Nanging kowe tresno dee

Aku sayang kowe nanging kowe sayang dee 

Snajan ati loro, perih neng njero dodo nanging kudu tak tompo

Home