Download Lagu Happy Asmara - Sayangen Sak Senggangmu MP3

Happy Asmara - Sayangen Sak Senggangmu

Duration: 03:50

MP3 size: 03.50 MB

Lirik Happy Asmara - Sayangen Sak Senggangmu

Aku ngerti dirimu mencintai diriku
Meski ra utuh lan tulus soko atimu
Kowe nresnani aku mung gawe panglipurmu
Aku sadar yen amung dadi cintamu yang kedua
Sayangen aku masio sak senggangmu
Aku sadar yen aku amung dadi panglipur atimu
Sayangen aku masio sak senggangmu
Senadyan amung sedelo wae wes gawe marem atiku
Aku ngerti dirimu mencintai diriku
Meski ra utuh lan tulus soko atimu
Kowe nresnani aku mung gawe panglipurmu
Aku sadar yen amung dadi cintamu yang kedua
Sayangen aku masio sak senggangmu
Aku sadar yen aku amung dadi panglipur atimu
Sayangen aku masio sak senggangmu
Senadyan amung sedelo wae wes gawe marem atiku
Aku ngerti dirimu mencintai diriku
Meski ra utuh lan tulus soko atimu
Kowe nresnani aku mung gawe panglipurmu
Aku sadar yen amung dadi cintamu yang kedua
Sayangen aku masio sak senggangmu
Aku sadar yen aku amung dadi panglipur atimu
Sayangen aku masio sak senggangmu
Senadyan amung sedelo wae wes gawe marem atiku
Home