Happy Asmara - Tak Warahi Carane

Duration: 7:

MP3 size: 7. MB

Lirik Happy Asmara - Tak Warahi Carane

Matur suwon mergo wes ngukir loro

Loro ning ati ora bakal biso lali

Sepiro caramu nglarani ati

Bakal tak eleng-eleng tekan mati

 

Sak jane aku iso nglarani

Tapi aku isih nduwe ati

Yen kowe arep mblenjani

Sumonggo tak jembarno ati

 

Loro seng mbok gawe

Ra bakal tak lalekke

Yen kowe rep nglarani

Tak trimo sak jroning ati

 

Tatu seng tak roso

Iki ora sepiro

Aku ngadek jejek mergo atiku wes ora loro

 

Yen pengen nglarani

Kowe mung tak esemi

Reneo tak warahi carane dolanan ati

Reneo tak warahi carane ,dolanan ati

Home