Happy Asmara - Wes Tatas

Duration: 6:10

MP3 size: 6.10 MB

Lirik Happy Asmara - Wes Tatas

Tak eleng eleng bien tau ngomong opo
Arep ngancani aku nganti tekan pungkase umurku
Nanging sak iki ne koe ninggal janjine
Ibarat banyu mili wes tekan segoro
Cobo dadi aku kuat po atimu
Meski koe sambat ora kuat
Aku uwes ora pengin loro
Atiku wes tenang wes tak anggep ilang

Layangan seng tatas
Tondo tresno ku wes pungkas
Mabur duwur ngalang ngalang
Yen nibo dadi kenangan

Koe seng tak eman eman
Ninggal ke roso kelaran
Opo iki wes takdir e
Aku iklas aku pasrah wes tak ngalah

Cobo dadi aku kuat po atimu
Mesti koe sambat ora kuat
Aku uwes ora pengin loro
Atiku wes tenang wes tak anggep ilang

Layangan seng tatas
Tondo tresno ku wes pungkas
Mabur duwur ngalang ngalang
Yen nibo dadi kenangan
Koe seng tak eman eman
Ninggal ke roso kelaran
Opo iki wes takdir e
Aku iklas aku pasrah wes tak ngalah

Layangan seng tatas
Tondo tresno ku wes pungkas
Mabur duwur ngalang ngalang
Yen nibo dadi kenangan
Koe seng tak eman eman
Ninggal ke roso kelaran
Opo iki wes takdir e
Aku iklas aku pasrah wes tak ngalah

Terjemahkan ke bahasa Indonesia

Home