Download Lagu LDR - Layang Dungo Restu - Kentrung Version KALIA SISKA ft SKA 86 MP3

LDR - Layang Dungo Restu - Kentrung Version KALIA SISKA ft SKA 86

Duration: 5:24

MP3 size: 5.24 MB

Lirik LDR - Layang Dungo Restu - Kentrung Version KALIA SISKA ft SKA 86

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale'ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga'no aku nganggo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku

Home