Artist : Lutfiana Dewi - Nglilakne Kowe
Title : Aneka Safari Records
Duration : 04:39
View : 16.2K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Lutfiana Dewi - Nglilakne Kowe

Lungo o aku wis lilo

Timbang koe ning kene mung gawe loro

Wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku

Aku pancen ra pantes kanggo awakmu


Pancen mlarat bondo pancen aku wong ra ndue

Nanging opo salah yen aku nresnani koe

Yen pancen ra tresno ngopo ra kondo biyen biyene

Opo seneng yen gawe loro atiku, mung gawe tatu


Ucapmu dek wingi tak eling teko seprene

Susah seneng jarene ora arep ninggalke

Nanging nyatane koe wis gandeng karo liyane

Tego atimu ninggal ake aku


Lungo o aku wis lilo

Timbang koe ning kene mung gawe loro

Wis marem rasamu kelakon ngremuk atiku

Aku pancen ra pantes kanggo awakmu

Home