Artist : Duo Ageng Ft Ageng Music - Lungo O
Title : Ageng Music
Duration : 06:57
View : 118.6K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Duo Ageng Ft Ageng Music - Lungo O

Aku ramekso koe dadi jodoku

Seng tak jalok tulus seko atimu

Nek pancen sliramu kui

Tulus tresno karo aku

Ra bakal lungani aku

Mergo kurangku


Nggo ngopo aku nggondeli

Dinggo ngopo aku nggetuni

Jodoh lan rejeki

Neng tangane gusti


Lungo’O yen pancen kowe ora tresno

Timbang neng kene jebule mung kepekso

Aku wes lilo, uwes iso nompo

Yen lungamu mergo wong liyo


Aku ramekso koe dadi jodoku

Seng tak jalok tulus seko atimu

Nek pancen sliramu kui

Tulus tresno karo aku

Ra bakal lungani aku

Mergo kurangku


Nggo ngopo aku nggondeli

Dinggo ngopo aku nggetuni

Jodoh lan rejeki

Neng tangane gusti

Home