Artist : Thailand Style X Slow Bass ❗ Ngamen 1 Dj Topeng Remix
Title : DJ Topeng
Duration : 04:19
View : 19.9K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3πŸ˜‰

Lirik Thailand Style X Slow Bass ❗ Ngamen 1 Dj Topeng Remix

Dino iki mujur tenan
Aku ngamen ning njero bis-bisan
Penumpange lenggah tenan, supire gal-ugalan
Aku tibo jempalikan, ning pojokan

Arek ayu klambi abang
Cukuran lanang, semiran abang
Alise nanggal sepisan, idepe pasangan
Sayang untune bathikan kopi lambada
Iku ngono ra sepiro, Nda
Ibarat aku nduwe konco
Lagake koyok jutawan, ngalor-ngidul nggowo koran
Tibakno gendeng anyaran, ditapuk setan

Iku ngono ra sepiro, Kang
Ibarat aku nduwe tonggo.
Areke ayu temenan, jarang metu ning embongan
Tibakno meteng rong wulan, perek ojekan

Uger arane, gerbongan iku julukane
Wedokane lemu-lemu
Dioyen ngguya-ngguyu
Alamak, dioyen ngguya-ngguyu

Home