Artist : Vita Alvia - Pingal | Remix Version
Title : ARD Management
Duration : 05:18
View : 1.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Lirik Vita Alvia - Pingal | Remix Version

piye sek jelaske karo wongtuwo

wes ngelakoni tekan semene

nek akhire bakal bubar pisahan

kowe kegudo tresno karo wong liyo


ngelali kowe sing tau ngomong dewe

ngelakoni tresno tekan tuwo

ora ngeliyo mung aku ning atimu

nanging saiki atimu ono wong liyo


ibarat esuk mendung, awan aku kudanan

sore mbok larani, bengi tak tangisi


mung iso bayangke kabeh kenangan

kowe tak boncengke, turut dalan kekepan kudanan

saiki nyatane kowe malah milih

dikekep wong liyo


opo kowe ra kroso abote atiku

kudu kelangan wong sing paling tak tresnani

ra jenak dolan, ra doyan mangan

nek ra mbok dulang


ibarat esuk mendung, awan aku kudanan

sore mbok larani, bengi tak tangisi


mung iso bayangke kabeh kenangan

kowe tak boncengke, turut dalan kekepan kudanan

saiki nyatane kowe malah milih

dikekep wong liyo


opo kowe ra kroso abote atiku

kudu kelangan wong sing paling tak tresnani

ra jenak dolan, ra doyan mangan

nek ra mbok dulang


ra jenak dolan, ra doyan mangan

nek ra mbok dulang

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

ASTRO - Lie

MAMAMOO - Freakin Shoes

Gerry Mahesa - Seratus Kali

Zivilia - Sayonara

Safira Inema - Janji Putih

Radja – Angin

Stray Kids - N/S

Brisia Jodie - Seandainya

Home