Artist : Lutfiana Dewi - Anyang Anyangen Masseehh
Title : Aneka Safari Records
Duration : 04:51
View : 13.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Lutfiana Dewi - Anyang Anyangen Masseehh

Sepurane aku ora iso sat set

Sadar mergo kahanane bondo cupet

Paribasan pengen neng ati mung iso ngempet

Mok kon sat set aku samar nek kesrimpet


Mengkis mengkis rasane

Nuruti seng mok karepne

Sadar mung wong sepele

Seng ra ndue outfit gede


Opo wes sak mestine kudu ninggalake koe

Mekso tak terusne po pengen pedot boyok e


Yo anyang anyangen bosku

Yen aku nuruti penjalukmu

Wes ra kurang tak labuhi nyatane sek kurang anu

Yo anyang anyangen bosku

Aku uwes rumongso ndak mampu

Sadar diri mergo aku dudu spek idamanmu

Home