Artist : Ndarboy Genk Ft. Denny Caknan - Rungokno Aku
Title : Ndarboy Genk
Duration : 05:59
View : 1.2M
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Ndarboy Genk Ft. Denny Caknan - Rungokno Aku

Aku jengkel karo koe

Opo opo mbok putusi dewe

Madep aku, rungokno aku

Aku ra mung konco ngentekke wektu

Aku nelongso yen we nangis, yang


Padahal aku ra neng endi endi

Mung coro pemikiranmu keliru

Kabeh omongan mbok lebokne atimu


Aku ra pengen koe sedih, yang

Soyo suwe kudune soyo sayang

Hubungan ojo digawe pelik

Percoyo aku ra ketan sak ithik


Siji sijine koe, sumpah raono liyane

Ambruk cagakku nuruti kabeh angen angenmu

Opo opo kok aku, kabeh mung tibakne neng aku

Senajan dalan ra alus sing penting aku wani terus

Aku ra pengen koe sedih, yang


Soyo suwe kudune soyo sayang

Hubungan ojo digawe pelik

Percoyo aku ra ketan sak ithik


Siji sijine koe, sumpah raono liyane

Ambruk cagakku nuruti kabeh angen angenmu

Opo opo kok aku, kabeh mung tibakne neng aku

Senajan dalan ra alus sing penting aku wani terus


Sugeng dalu, widodari, ojo nangis tibo mburi

Kartoyono medot janji, rungokno aku sing nduwe ati

Sugeng dalu, widodari, ojo nangis tibo mburi

Kartoyono medot janji, rungokno aku sing nduwe ati

Rungokno aku sing nduwe ati.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Mocca - Home

DJ DREAM OF YOU

DAMARA DE - ANGEL 2

Ungu - Get Up! Stand Up!

Via Vallen - Memori Berkasih

Hari Putra - Adik Rambut Panjang

Home