Artist : Woro Widowati - Borobudur Saksi Ati
Title : WORO WIDOWATI
Duration : 05:37
View : 66K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Woro Widowati - Borobudur Saksi Ati

Ora bakal tak lali

Esem lan guyumu wingi

Tangan tengenmu nggandeng

Mesra koyo mbien


Candi Borobudur saksi

Tresnoku ra direstui

Aku milih sing ngalah

Timbang kabeh kabeh salah


Yen oleh nyenyuwun

Senengna atimu aku mundur

Kabeh piranti kenangan tak buang mung ninggal sayang

Tak sepura salahmu kalebur

Aku mundur gawa ati ajur

Senadyan kok blenjani

Aku kuat kaya candi


Titip tresna sing ra bakal luntur

Matur nuwun dongaku ra ketung

Ning tengahing wengi saiki tekane pati.

Home