Artist : Duo Ageng Indri X Sefti Ft Ageng Music - Sayang Sayang
Title : Global Musik Era Digital
Duration : 05:20
View : 589
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Duo Ageng Indri X Sefti Ft Ageng Music - Sayang Sayang

yen awan tansah kelingan

yen wengi kegowo ngimpi

sliramu ang ngeridu ati


lintang lintang lan rembulan

rungokno suara ning ati

aku sing nandang kasmaran


sayang sayang sing tak sayang

kangen kangen kangene atiku

indahe wengi iki aku tansah kelingan

nyawang sliramu lan sesandingan

tresnane atiku mung kanggo sliramu


yen awan tansah kelingan

yen wengi kegowo ngimpi

sliramu ang ngeridu ati


lintang lintang lan rembulan

rungokno suara ning ati

aku sing nandang kasmaran


sayang sayang sing tak sayang

kangen kangen kangene atiku

indahe wengi iki aku tansah kelingan

nyawang sliramu lan sesandingan

tresnane atiku mung kanggo sliramu


sayang sayang sing tak sayang

kangen kangen kangene atiku

indahe wengi iki aku tansah kelingan

nyawang sliramu lan sesandingan

tresnane atiku mung kanggo sliramu

Home