Artist : Denis Farasya - Tak Lockdown Tresnane
Title : Music Interactive
Duration : 06:28
View : 691
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Denis Farasya - Tak Lockdown Tresnane

Dan Aku Masih Disini

Menunggumu Kembali 

Dan Berharap Hujan Pergi


Wes Suwe 

Aku Ngenteni 

Nganti Seprene Nanging 

Ra Bali Bali 


Kesuwen 

Embuh Kelalen 

Nglayung Tresnoku Nganti 

Kegowo Impen 


Sayang Opo kowe Lali

Marang Janji Sing Dek Wingi 

Nanging Yen Pancen Iki Dadi Dalane

Tak lilo Ati Pisah Karo Kowe 


Reff : 

Wes tak tutup dalane

Ojo Lewat kene,Aku wes ono sing duwe

Lan cerito sing wingi kae

Sepurane kabeh wes tak lalekne

 Wes tak tutup dalane

Ojo Lewat kene  ,Aku wes ono sing duwe

Lan cerito sing  wingi kae 

Sepurane kabeh wes  tak lalekne

Sepurane wes tak  LOCKDOWN  Tresnane

Home