Artist : Difarina Adella Feat Fendik Adella - Gedang Rojo
Title : Henny Adella
Duration : 06:44
View : 522.5K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Difarina Adella Feat Fendik Adella - Gedang Rojo

tak gadang gadang

kowe pacarku sayang

mbesok yen mbok pinang

aku gawakno gedang


gedang gedang rojo

sak lirang isi songo

yen ora mbok gowo

lamaranmu ra tak tompo


sesok aku teko

gedang mesti tak gowo

ojo tah sak lirang

sak tondon tak siapno


nanging gedang tuku

dudu lak ku ngimbu

tak turuti karepmu

kanggo syarat lamaranku


sangking pengenku

nganti kebayang bayang

njur kegowo ngimpi

aku ketemu gedang


duh kang mas ku sayang

ndang lamaren aku

tak tunggu tekan mu

gowo gedang pesenanku


dek aku wes teko

lawange ndang bukakno

iki loh gedange

sak tondon wes tak gowo


matur bapak ibu

mohon do'a restu

mugo seneng atimu

gelem nompo lamaranku


haaaa... haaaa..

haaaa... haaaa..


goro goro gedang

aku makin sayang

rino lan wengi

mung kebayang bayang


goro goro gedang

aku makin cinta

siang dan malam

terbayang dimata


mugo kowe lan aku

nyanding selawase

mbangun katresnan nganti tuwo

sak utuhe


sangking pengenku

nganti kebayang bayang

njur kegowo ngimpi

aku ketemu gedang


duh kang mas ku sayang

ndang lamaren aku

tak tunggu tekan mu

gowo gedang pesenanku


dek aku wes teko

lawange ndang bukakno

iki loh gedange

sak tondon wes tak gowo


matur bapak ibu

mohon do'a restu

mugo seneng atimu

gelem nompo lamaranku


haaaa... haaaa..

haaaa... haaaa..


goro goro gedang

aku makin sayang

rino lan wengi

mung kebayang bayang


goro goro gedang

Related:Lirik Lagu EDEN - Indah Apa Adanya

aku makin cinta

siang dan malam

terbayang dimata


goro goro gedang

aku makin sayang

rino lan wengi

mung kebayang bayang


goro goro gedang

aku makin cinta

siang dan malam

terbayang dimata


mugo kowe lan aku

nyanding selawase

mbangun katresnan nganti tuwo

sak utuhe


mugo kowe lan aku

gandeng selawase

mbangun katresnan nganti tuwo

sak utuhe

Home