Artist : Yeni Inka - Angel 2
Title : Aneka Safari Records
Duration : 04:06
View : 319.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka - Angel 2

Tapi bene

Yo wes opo jare

Lilo tak lilakne yen koe milih liane


Angel

Kahanane wes ra setel

Tak terus terusne

Aku tambah dedel duel


Ra mikir koe 

Saiki wes tak losne

Silo madep manteb

Otw nglalekne koe


Mendem mletre asyik

Ben aku ra panik

Mergo kelingan kabeh kenangan

Wingi sek pacaran 

Saiki wes dadi mantan


Mendem mletre asyik 

Saiki wes ra panik

Loro neng dodo

Ora tak roso

Mergo mletre 

Tombo teko loro lungo

Home