Artist : Rosynta Dewi - Ademe Wengi
Title : FORTUNA ENTERPRISE
Duration : 04:12
View : 13.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Rosynta Dewi - Ademe Wengi

Ademe ing Wengi

Nggowo Crito Sepi Iki

Soyo Nambahi Asmoro

Ning Njero Ati


Sumilir Angin 

Sing Ngelus Ono Pipimu

Iku Tondone Batinku 

Tembus Ning Dodomu


Siji Sijine Kowe

Tresno Ora Ono Liyane

Tansah Pengen Sesandingan

Senadyan Sak Kedep Wes Marem Ning Ati


Nadyan Ra Ning Sandingku

Tansah Dadio Lintang

Sumunar Madangi

Tresno Iki Soyo Terang


Kangen Tembus Ning Dodo

Kuwi Bukti Gede Ne Tresno

Ora Bakal Ilang Mergo Siji Sijine

Kowe Sing Tak Sayang

Home