Artist : Widi Widiana Feat. Dek Ulik - Sing Salah Pilih
Title : Widi Widiana
Duration : 06:00
View : 131.9K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)
Download Now

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Widi Widiana Feat. Dek Ulik - Sing Salah Pilih

Jaremu aku mung siji-sijineSing bakal mbok tresnani saklawaseNanging opo bukti?Kabeh mung sewates janjiNyatane ono sing liyo ning mburi

Yen pancen kowe seneng karo dekneNjuk kanggo ngopo aku ngaboti kowe?Aku wes ra nerimo tresnoku mbok sio-sioNgapuro, tanpo pamit aku lungo

Aku ra bakal bali, kowe ra sah nggolekiUwis kadhung loro ati, mergo kowe sing njalariSenajan abot sanggane kudu pisah ro koweNanging yen tak pikir cen aku sing salahAku sing salah milih kowe

Opo kowe ora rumongsoNek pancen kowe sing salah?Bubaran wae nek koyo ngene caraneWes ora usah dibacutno.Timbang kowe ora betahLungo sing adoh, atiku wes emoh

Aku salahSalah pilihMilih koweHu-uh-uh-uh-hu

Yen pancen kowe seneng karo dekneNjuk kanggo ngopo aku ngaboti kowe?Aku wes ra nerimo tresnoku mbok sio-sioNgapuro, tanpo pamit aku lungo

Aku ra bakal bali, kowe ra sah nggolekiUwis kadhung loro ati, mergo kowe sing njalariSenajan abot sanggane kudu pisah ro koweNanging yen tak pikir cen aku sing salahAku sing salah milih kowe

Opo kowe ora rumongsoNek pancen kowe sing salah?Bubaran wae nek koyo ngene caraneWes ora usah dibacutnoTimbang kowe ora betahLungo sing adoh, atiku wes emoh

Opo kowe ora rumongsoNek pancen kowe sing salah?Bubaran wae nek koyo ngene caraneWes ora usah dibacutnoTimbang kowe ora betahLungo sing adoh, atiku wes emoh

Lungo sing adoh, atiku wes emohLungo sing adoh, atiku wes emohHu-uh-uh

Home