Artist : Elsa Safira Adella - Ngamen 5
Title : Henny Adella
Duration : 07:36
View : 80.9K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Elsa Safira Adella - Ngamen 5

Selain itu, jumlah pasien sembuh pun meningkat sebanyak 2.851, sehingga akumulasinya menjadi 4.052.300. Sedangkan, pasien meninggal karena virus Corona bertambah 75, maka totalnya kini 142.413 orang.


Sehari sebelumnya, Selasa, 5 Oktober 2021, jumlah pasien positif Corona di Indonesia telah mencapai 4.221.610 orang, kasuTak sawang-sawang kowe ganteng tenan

Rasane aku pengen kenalan

Kenalan ning lesehan

Wonge ganteng nganggo klambi abang

Yen ra kleru aku tau ketemu

Naliko kowe bareng ro kancamu

Mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu

Ombenane es jus melon karo susu (susu)

Saiki aku nembe ngerasakno

Pacaran karo wong Kertosono

Gantenge koyok Arjuno

Esemane koyok Raden Gatotkoco

Senadyan awakku kebak tatoan roto tenan

Nanging aku isih nduwe roso sopan

Senadyan kupingku kebak tindikan

Nanging aku calon jutawan (pret!)

Cah ganteng, ojo sumelang

Melu aku tak jak ngamen ning prapatan

Njaluk hape mesti keturutan

Angger gelem ora mangan sangang wulan

Tak sawang-sawang kowe ganteng tenan (asoy, hi-hi)

Rasane aku pengen kenalan

Kenalan ning lesehan

Wonge ganteng nganggo klambi abang

Yen ra kleru aku tau ketemu

Naliko kowe bareng ro kancamu

Mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu

Ombenane es jus melon karo susu (susu)

Saiki aku nembe ngerasakno

Kenalan karo wong Kertosono

Gantenge koyok Arjuno

Esemane koyok Raden Gatotkoco

Senadyan awakku kebak tatoan roto tenan

Nanging aku isih nduwe roso sopan

Senadyan kupingku kebak tindikan

Nanging aku calon jutawan (pret!)

Cah ganteng, ojo sumelang

Melu aku tak jak ngamen ning prapatan

Njaluk hape mesti keturutan

Angger gelem ora mangan sangang wulan

Tak sawang-sawang kowe ganteng tenan (asoy, hi-hi)

Rasane aku pengen kenalan

Kenalan ning lesehan

Wonge ganteng nganggo klambi abang

Yen ra kleru aku tau ketemu

Naliko kowe bareng ro kancamu

Mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu

Ombenane es jus melon karo susu (susu)

Saiki aku nembe ngerasakno (ayo, mas)

Pacaran karo wong Kertosono

Gantenge koyok Arjuno

Esemane koyok Raden Gatotkoco

Senadyan awakku kebak tatoan roto tenan

Nanging aku isih nduwe roso sopan

Senadyan kupingku kebak tindikan

Nanging aku calon jutawan (pret!)

Cah ganteng, ojo sumelang

Melu aku tak jak ngamen ning prapatan

Njaluk hape mesti keturutan

Angger gelem ora mangan sangang wulan

Angger gelem ora mangan sangang wulan

Ja-ja-ja-ja-jia-ha-ha, hee...s sembuh menjadi 4.049.449 orang, dan kasus meninggal kini adalah sebanyak 142.338 orang.

Home