Artist : Woro Widowati - Cukup
Title : Adhigana Music
Duration : 05:14
View : 22.9K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Woro Widowati - Cukup

Jaremu aku siji - sijine
tibane ono seng liyane
we ngomong mung aku seng mok sayangi
tibane ono dek'e neng mburi

wes cukup sayang
aku nduwe wates kesabaran
wes lilakno

kabeh mung dadi cerito
tiwas panggah nelongso neng njero dodo

duh gusti, nyatane sewates ngimpi
nduweni jodo setyo lan gemati
mung dek'e sakjane seng tak karepne

neng tego mblenjani lan gawe aku keloro

wes cukup sayang
aku nduwe wates kesabaran
wes lilakno

kabeh mung dadi cerito
tiwas panggah nelongso neng njero dodo

duh gusti, nyatane sewates ngimpi
nduweni jodo setyo lan gemati
mung dek'e sakjane seng tak karepne
neng tego ninggalne lan gawe aku..

duh gusti, nyatane sewates ngimpi
nduweni jodo setyo lan gemati
mung dek'e sakjane seng tak karepne
neng tego mblenjani lan gawe aku keloro

maturnuwun pean wes tau nyenengno
masio akhire mung gawe cidro
maturnuwun pean wes tau nyenengno
masio akhire mung gawe cidro

Home