Artist : Happy Asmara Ft Delva Irawan - Ojo Njaluk Pegat Ft.bintang Fortuna
Title : MUARA BINTANG
Duration : 05:35
View : 24.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Happy Asmara Ft Delva Irawan - Ojo Njaluk Pegat Ft.bintang Fortuna

Pancene bener kandane Bapak 

Remuk kabeh dadi bojomu 

Mbendinane mbok keplaki 

Mbok gepuki, mbok pisuhi


Sebab kakean cangkem 

Dadi wong wedok, 

jo cerewet dik 

Karo wong lanang 


Yo mesti wae 

Ora mbok ingoni, 

ora mbok openi 

Wani rabi mas 

Kudu tanggung jawab 


Yen jek seneng aku mas 

Ojo moro tangan 


Melarat tak belani 

Mbambungo tak openi

Opo ngene jek kurang

 

Kelonan nomer siji 

Mergawe nomor pitu 

Mangan watu 


Nganggur taun taunan 

Mangan rak melok adang 

Cek nggantenge raimu

 

Aku wis ora kuwat 

Cepet golekno surat 

Ndang di pegat 


Ojo nekat dik Ojo-ojo njaluk dipegat 

Sebab pegatan saiki surate larang


Pancene bener kandane Bapak 

Remuk kabeh dadi bojomu 

Mbendinane mbok keplaki 

Mbok gepuki, mbok pisuhi


Sebab kakean cangkem 

Dadi wong wedok, 

jo cerewet dik 

Karo wong lanang 


Yo mesti wae 

Ora mbok ingoni, 

ora mbok openi 

Wani rabi mas 

Kudu tanggung jawab

 

Yen jek seneng aku mas 

Ojo moro tangan 


Melarat tak belani 

Mbambungo tak openi

Opo ngene jek kurang

 

Kelonan nomer siji 

Mergawe nomor pitu 

Mangan watu


Nganggur taun taunan 

Mangan rak melok adang 

Cek nggantenge raimu

 

Aku wis ora kuat 

Cepet golekno surat 

Ndang pegaten mas


Ojo nekat dik Ojo-ojo njaluk dipegat 

Sebab pegatan saiki surate larang

Sebab pegatan saiki surate larang

Home