Artist : Yeni Inka Adella - Los Dol
Title : Henny Adella
Duration : 06:46
View : 79.9K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka Adella - Los Dol

Los Dol, ndang lanjut lehmu WhatsApp-an

Cek paket datane yen entek tak tukokne

Tenan, dek, elingo, yen mantan nakokno-

Kabarmu, tandane iku ora rindu

Nanging kangen keringet bareng awakmu


Tak gawe los dol, blas aku ra rewel

Nyanding sliramu sing angel disetel

Tutuk-tutukno chattingan karo wong liyo

Rapopo, aku ra gelo


Kok tutup-tutupi? Nomere mbok ganti

Firasat ati angel diapusi

Senajan mbok ganti tukang las

Bakul sayur lan tukang gas

Titeni, bakale ngerti 


Los Dol, ndang lanjut lehmu WhatsApp-an

Cek paket datane yen entek tak tukokne

Tenan, dek, elingo, yen mantan nakokno-

Kabarmu, tandane iku ora rindu

Nanging kangen keringet bareng awakmu


Kok tutup-tutupi? Nomere mbok ganti

Firasat ati angel diapusi

Senajan mbok ganti tukang las

Bakul sayur lan tukang gas

Titeni, bakale ngerti


Los Dol, ndang lanjut lehmu WhatsApp-an

Cek paket datane yen entek tak tukokne

Tenan, dek, elingo, yen mantan nakokno-

Kabarmu, tandane iku ora rindu


Los Dol, ndang lanjut lehmu WhatsApp-an

Cek paket datane yen entek tak tukokne

Tenan, dek, elingo, yen mantan nakokno-

Kabarmu, tandane iku ora rindu


Nanging kangen keringet bareng awakmu

Nanging kangen keringet bareng awakmu


Los Dol, ndang lanjut lehmu WhatsApp-an

Cek paket datane yen entek tak tukokne

Tenan, dek, elingo, yen mantan nakokno-

Kabarmu, tandane iku ora rindu

Nanging kangen keringet bareng awakmu

Home