Artist : Dara Ayu - Top Topan Reggae Version
Title : BAJOL NDANU MANAGEMENT
Duration : 05:03
View : 49.9K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Dara Ayu - Top Topan Reggae Version

Wes tak cobo ngampet loro
Wes tak cobo Jogo tresno loro sing tok Jalari ora tak rasakke najan
Aku ngerti koe karo liyane

Cobo koe ono ning posisiku
Opo koe iso kuat atimu
Ngrasakke tok larani
Ning sak bendinoku

Koe ra ngroso kok malah suloyo
Kulo pun angkat tangan
Atine pun ajur ajuran

Kulo tak milih pamit
Ati kulo pun roso sakit
Ngapurane sayang
Aku udu wong top topan

Ora koyo idamanmu
Sing gampang nrobos atimu
Aku janne ngerti koe ghosting ati
Tak cobo goblok tetap mencintai

Sepenuh hati
Kulo pun angkat tangan
Atine pun ajur ajur
Kulo tak milih pamit

Ati kulo pun roso sakit
Ngapurane sayang
Aku udu wong top topan
Ara koyo idamanmu

sing gampang nrobos atimu
aku janne ngerti koe ghosting ati
tak cobo goblok tetap mencintai
sepenuh hati

ngapurane sayang
aku udu wong top topan
ora koyo idamanmu
sing gampang nrobos atimu

aku janne ngerti koe ghosting ati
tak cobo goblok tetap mencintai
sepenuh hati
tak cobo goblok tetap mencintai

Home