Download lagu Esa Risty Feat Prima Hp - Ngidam Pentol Mp3

Artist : Esa Risty Feat Prima Hp - Ngidam Pentol
Title : Golden Management
Duration : 04:47
View : 8.8K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Lirik Esa Risty Feat Prima Hp - Ngidam Pentol

Lk: Bojoku meteng telung wulan
Ben dino ngiler jarene ngidam
Sak njaluke kudu keturutan
Iki ngidam opo kesempatan **

Pr: Iki ngono perbuatanmu mas
Wetengku cilik mbok gawe lemu
Kowe seneng nggugahi wong turu
Ra diwehi mengko kowe nesu ***

reff
Lk: Yowis cah ayu, bojoku sing ayu dewe
Dewe dewe dewe
Gek ndang omongo, opo sing mbok kepengini
Gek ndang tak turuti
Pr: Sing tak pengini, sing gampang-gampang
Janji kudu keturutan
Aku pengin pentol sing enek endok’e
Aku pengin pentol sing dobel endok’e
Aku pengin pentol pentol pentol pentol endok
Sing okeh emine
Lk: Kowe pengin pentol
Pr: Sing enek endok’e
Lk: Kowe pengin pentol
Pr: Sing dobel endok’e
Lk: Kowe pengin pentol pentol pentol pentol
Pr: Endok, sing okeh emine

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Via Vallen - Ngelabur Langit

Rena Movies ft New Pallapa - Selalu Rindu

Nella Kharisma - Tahu Bulat

Esa Risty - Nitip Asmoro

Radit Fasolla - Lintang Angenan

Dini Kurnia - Ketampel

Tasya Rosmala ft New Pallapa - Tulang Rusuk

Home