Artist : Fira Cantika & Nabila Ft. Bajol Ndanu - Wkwkwk
Title : BAJOL NDANU MANAGEMENT
Duration : 04:14
View : 1.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Fira Cantika & Nabila Ft. Bajol Ndanu - Wkwkwk

lha kok sengit aku

omonganku mung mbok anggep angin lalu

lha kok sengit aku

kowe senenge mung nuruti egomu


yen manut aku sayang

tak jamin mesti penak penak

gandeng kowe nolak

kabeh dadi rusak rusak rusak


untung ati iki gawean gusti

bakoh ngadepi kowe kuwi

sitik sitik ngomong ilfeel

leren wae yen wis ora feeling


mbiyen cilikanku ngguyu mergo cilukba

saiki aku ngguyu demi menutupi luka

rasah sepaneng, tetep bahagia

selalu tertawa wkwkwk


lha kok sengit aku

omonganku mung mbok anggep angin lalu (anggep angin lalu)

lha kok sengit aku

kowe senenge mung nuruti egomu


yen manut aku sayang

tak jamin mesti penak penak

gandeng kowe nolak

kabeh dadi rusak rusak rusak


untung ati iki gawean gusti

bakoh ngadepi kowe kuwi

sitik sitik ngomong ilfeel

leren wae yen wis ora feeling


mbiyen cilikanku ngguyu mergo cilukba

saiki aku ngguyu demi menutupi luka

rasah sepaneng, tetep bahagia

selalu tertawa wkwkwk


untung ati iki gawean gusti

bakoh ngadepi kowe kuwi

sitik sitik ngomong ilfeel

leren wae yen wis ora feeling


mbiyen cilikanku ngguyu mergo cilukba

saiki aku ngguyu demi menutupi luka

rasah sepaneng, tetep bahagia

selalu tertawa wkwkwk

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Lutfiana Dewi - Wes Bedo

Sasya Arkhisna - Tiara (Kris)

Naif - Sedjak

Caffeine - Aku Tetaplah Aku

Cassandra - Cinta Sekali Saja

Suci Tacik - Wes Bedo

Home